Tip til lydbogsafspiller – Sådan får du de bedste lydbøger på din enhed

Amazing Lydbøger, fortalt kun af forfatterne. Det kan være svært at finde de bedste lydbøger, der passer til børn. Selvom historien muligvis skal være god, kan lyden nogle gange svigte en god bog. Eller endnu værre, en bog, der er virkelig fantastisk, kan blive ødelagt af dårlig lyd. Disse hemmeligheder og retningslinjer kan gøre dit barns lydbogsoplevelse ekstraordinær.

For det første skal lydbøgerne installeres via iTunes, hvis en Apple iPhone er købt. Det er den eneste måde at downloade en lydbog fra din telefon. Få dine børn en lydbogslæser, eller download en til deres iPod. Du bør helt sikkert tjekke lydbøger, hvis du ikke har gjort det før. Det er en uforglemmelig oplevelse.

Når dine bøger er downloadet, skal du gå til Indstillinger og finde indstillingen “vælg apps, der kan bruge ekstern lagerplads” lydbogreolen.dk. På en iPhone eller en iPad kan dette findes i Generelle indstillinger > Lydeffekter og lydstyring. Du har mulighed for at vælge “ither” for at “spille sammen med eksisterende musik eller lydbøger. Dette findes i din applikationsmappe på en iPhone / iPad. Nu, på en Android-telefon eller tablet, er dette normalt placeret i / præferencer>applications

Denne indstilling bør i høj grad øge din læsehastighed, især hvis du lytter til podcasts, mens du kører på arbejde eller i sengen. En iPhone eller iPad har et afsnit med “lydbøger”. Der kan du vælge enten at indstille afspilningshastighed eller automatisk afspilningshastighed. Dette gælder kun for nye bøger, der er købt via iTunes Store. Hvis dine bøger allerede er købt i iTunes Store, kan du ikke gøre meget, undtagen følge instruktionerne i “hørbare filoplysninger” i venstre side af iTunes Store.

En bog konvertering værktøj som den, der findes i bunden er min favorit måde at læse dine yndlingsromaner i et format, der ikke bruger Drm. Det bedste ved at bruge online software er, at det ikke kræver, at du installerer software på din computer. XoftSpy kan konvertere dine ebøger online. Det kan gemme dine ebøger på din computer, og derefter konvertere dem til de ønskede formater (APFS / MFS / PDF, osv.). En Android-enhed kan få adgang til adskillige konverteringsværktøjer til lydbøger online. Android Audiobook Manager ansøgning er min favorit. Det er meget nemt at bruge og har et stort bibliotek med bøger (både nyere og gamle), og det er helt gratis!

Hvis du bruger et onlineprogram til at konvertere lydbøger, behøver du ikke bekymre dig om kompatibilitet. Konvertering af digitale medier (lyd eller video) til en drm-fri fil vil hjælpe med at frigøre plads på din enhed eller computer og øge sandsynligheden for fremtidige køb. Vigtigt at huske, at mange af disse programmer automatisk vil begynde ved installationen. Konvertering af dine digitale medier kræver ikke, at du åbner et andet program eller en anden opgave på tabletten eller smartphonen. Lydbøger på farten er den bedste løsning på grund af dette.