Kreditkort eller bil rengøringsmidler

Det er et alvorligt problem. På grund af de enorme belønninger er kreditkort meget populære. Andre kræver kontanter for at købe varer og tjenesteydelser. Nogle mennesker får ikke belønningerne eller det gode. Tænk over det, før du ansøger om et andet kort.

Sørg for at overveje eventuelle frynsegoder, du kan bruge, såsom hotelværelser og rejseforsikring. Bed en repræsentant om at gennemgå oplysningerne, før du bruger kortet. Det er vigtigt at indsamle så mange oplysninger som muligt, før du træffer en endelig beslutning. Du bør overveje omkostningerne ved at bruge kortet. Jeg har kreditkort og biludlejning forsikring, samt forsikring på min egen bil. Alle disse omkostninger er kendt. Fordi jeg bruger dem. Jeg tror ikke, det er klogt at have forsikring på mit køretøj. Vil jeg virkelig have høje renter? Det betyder ikke noget, hvis du bruger det ofte. Det er for eksempel en god idé at have rejseforsikring.

Du kan blive overrasket over, hvad du ikke har brug for kortet til. For et lille beløb, kan du få gas til weekenden med nogle kort. Andre vil betale for større indkøb. Du kan få kort, der kun dækker flybilletter. Andre kort dækker kun hotelværelser.

Min elev er ikke en hyppig rejsende. Han er dækket af en 401k gennem arbejde, og han rejser meget lidt. Efter sit første år besluttede han at købe et køretøj. Han kalder det et fradrag. At bevise, at han er i stand til at dække sin investering, og ikke miste sin skjorte. Han trækker sine studieydelser på arbejde ud og kontrollerer, om hans årlige løn kan dække udbetalingen. Han ansøger om at få et studielån til sin bil. Han har arbejdet i et år, så renten på hans lån er lavere. Han mener, at et studielån fungerer som et layaway lån. Du betaler renter, indtil det er betalt. Den udbetaling, han skal tilbagebetale, er ikke nok. Så han forlader for college og alt går godt, indtil han bliver bagud på hans betalinger. Hans rekordhøje, dyre japanske billån er blevet placeret i samlinger. Han er også blevet nægtet kredit. Hans kredit score med sit kreditkort faldt fra en perfekt 9,0 til en uacceptabel accept i papirkurven. Hans kredit rapport viser, at hans score er faldet til det punkt, hvor han ikke er godkendt. Han kan ikke få en auto lån, så han ikke får sin bil.

Jeg er husejer, ikke chauffør. Jeg ved, hvor meget de fleste ting koster. Mit hjem har en vare, der er dyrere end andre, der er sammenlignelige. Mine støvsugere koster mere end den, der erstattede den. Men støvsugeren er det eneste i mit hjem, der ikke er lejet. Efter at have købt min vakuum enhed (som normalt retails på $immer), har jeg evnen til at gemme op 18 enheder i garagen. Jeg går simpelthen til garagen og losser den. Så når det er nødvendigt, kan jeg købe fem mere for at tilføje til min garage. Jeg kan vende hjem hurtigt og få mit vakuum renset, mens jeg låser døren til mit hjem. Bymarriage annulleres.

Prem Naval skibe er butt Mal’sUP. Der skelnes ikke mellem oversættelse og aaling. Er det sandt? Gør det? Ellers slår din bil fejl. Eller din bil vil lykkes.

Skriv kommentar