Finansielle planlæggere og finansiel planlægning

Hvorfor vil du arbejde med en rådgiver finansiel planlægger?

Vælg de rigtige tjenester

Mens finansiel rådgivning kan virke som en vanskelig lektie at lære, kan de potentielle fordele være enorme. Næsten halvdelen (50%) af de britiske husstande søger finansiel rådgivning fra en professionel hvert år. Og med et gennemsnitligt årligt forbrug på næsten PS30.000 er det indlysende, at der er et enormt behov. Ikke alene er dette vigtigt, men mange mennesker har også prøvet deres hånd på finansiel planlægning.

Penge spørgsmål kan være stressende

Finansiel planlægning refererer til at lave planer, så du kan planlægge din økonomiske fremtid.

Finansiel planlægning går ud over kompleksiteten ved at tjene og tabe kontanter. Det handler også om at skabe rigdom over tid og fred i hovedet for dig og dine kære. Dette kan omfatte undgå angst, hjælpe folk, der går gennem vanskelige tider, og yde støtte.

Der er mange finansielle fagfolk til rådighed.

Mens planlægning for fremtiden er det mest populære område inden for finansiel planlægning, er der andre tjenester til rådighed for folk i mindre umiddelbare økonomiske vanskeligheder. For eksempel kan gæld rådgivning hjælpe dem med problemer med at betale afdrag på realkreditlån og dem, der løber tør for kontanter inden udgangen.

Finansielle rådgivere kan hjælpe dig med at planlægge din pension og langsigtet planlægning. Finansielle rådgivere kan hjælpe dig med at beslutte, om en pensionsoverførsel er den rigtige for dig. Det kan også være muligt at spare penge ved at flytte din pension til en indeksbundet ordning.

Britiske finansielle planlæggere tilbyder full-service planlægning, investeringer, finansiering og ledelse tjenester til enkeltpersoner såvel som store virksomheder.

Sikkerhed er nummer et tip

Det er vigtigt ikke kun at spørge om penge. Der er mange finansielle spørgsmål, der skal gennemtænkes. Det er muligt at stille spørgsmål om, hvordan du planlægger din fremtidige pensionsindkomst, hvordan du kan sikre, at du har penge nok til at dække dine regninger og forsikring, grænserne for dit forbrug, og hvad dit forventede afkast vil være.

Du kan stille din rådgiver spørgsmål om budgettering og hvordan man kan vurdere deres udgifter til at bo i hjemmet. Hvad er dine betalinger? Som finansiel planlægger er hovedformålet at hjælpe kunden med at projicere fremtidige pengestrømme. Hvis du har brug for at rejse blot et par hundrede pounds, kan de arbejde sammen med dig, men hvis det er nødvendigt at projektet, hvor mange penge du vil have hver måned, kan en planlægger hjælpe dig med at finde hovedparten. En rådgiver kan hjælpe dig med at gøre dette ved hjælp af et simpelt regneark, der holder dine oplysninger opdaterede og opdaterer dem regelmæssigt.

Planlæggeren opdager den branche, der er pålidelig

Det er ikke overraskende, at mange finansielle planlæggere ikke har tillid til deres kunder og ikke er upartiske. I nogle tilfælde er der blevet betalt finansielle rådgivere, og tjenesteydelserne er blevet solgt. Det er nødvendigt at have en vis grad af certificering, og mange fagfolk “opererer” i en betroet kapacitet. Det betyder, at fagfolk skal være i stand til at opfylde en klients afregnede forpligtelser og ikke engagere sig i interessekonflikter. Selvom en advokat kan være i stand til at repræsentere dig, hvis der er et juridisk problem, er dette muligvis ikke det rigtige valg for dig eller din specifikke situation.

Uk-baserede professionelle finansielle planlæggere kan give en upartisk, objektiv og aktiveret tilgang til finansiel planlægning. Se tjeklisten, eller se fordele og risici ved at arbejde med uafhængige finansielle planlæggere.

Skriv kommentar