Er en fedtsugning det rigtige for dig?

“Fedtsugninger er gode løsninger for mænd og kvinder, der kæmper med overskydende fedt og forfærdelig kropsbillede.” – Dr. Robert Mood

Fedtsugninger er en stor operation. Det er ikke en mindre procedure, og du skal være klar til det. At få og tabe fedt er en del af ligningen, når det kommer til at skrumpe dit fedt. Korrekt ernæring er en vigtig faktor i dit fedttab og opretholde en sund vægt. Motion er også afgørende for dit fedttab og opretholde en sund vægt.

Fedtsugninger er gode til mænd og kvinder. Mænd har ikke altid det kropsbillede problemer, som kvinder har. Med en fedtsugning kan kvinder opnå en krop, som de kan være stolte af.

Der er store fordele ved fedtsugning procedure, herunder øjeblikkelig reduktion af fedt og genoprette muskler. Det resulterende look er stramt og godt tonet. Dit tøj kan passe smukt. Du vil føle dig selvsikker og komfortabel. Det kan genoprette dit selvværd og din selvtillid.

Mænd og kvinder, der har mistet en masse vægt, især har mistet alle deres fedt, herunder stædig kropsfedt. På grund af det faktum, at din krop er vant til at være fedt, er din krop ikke kommer til at genvinde så meget, hvis nogen. En fedtsugning er ikke en mirakelkur. Det er en forbinding. Det hjælper med at dække over dine problemområder, men det er ikke en kur.

Du skal bruge en erfaren kirurg til at udføre fedtsugning. Det vil tage cirka 3-5 timer i operations- og opvågningsrummet. Opvågningsrummet kan være behageligt køligt og sterilt. Efter operationen vil du ikke være i stand til at spise eller drikke. Sygeplejerskerne vil overvåge din smerte og behov.

Inddrivelsesperioden vil tage ca. 2-4 uger. Jo før du går tilbage til arbejde eller skole, jo hurtigere vil du være oppe og omkring. Du ønsker ikke at haste ind i en tyk af arbejde, før du starter din helbredelse. Hvis du ikke kan vende tilbage til arbejdet, kan du blive bedt om at tage fri fra dage eller endda uger fra arbejde. Dette er i tilbagebetalingsperioden. I gennemsnit bør denne operation tage omkring 1-1/2 uge.

Når du har en fedtsugning, vil du ønsker at komme i opvågningsstuen på dagen for operationen. Du vil være der fra 8 a.m. til 4 p.m og derefter operationen vil tage omkring en time. I gennemsnit skal du være oppe og omkring 6 uger senere. Omkostningerne er omkring $ 4.000,00. Dette skal ikke bruges til alle, der har brug for eller ønsker kirurgi. Denne procedure er ikke en erstatning for tabe kirurgi.

Hvis du er en kvinde, der har haft en graviditet, så har du sikkert nok fedt til at tabe. Hvis du har haft en vægt problem med vægtøgning eller tab, så du kan få brug for en fedtsugning. Du skal også tabe mindst 100 pounds. Hvis du ikke har været i stand til at tabe 100 pounds så kan du stadig være en god kandidat til plastikkirurgi procedure.

Der er en lille chance for, at plastikkirurgen kan være nødvendigt at lave et ekstrakt. Dette kan ske, hvis en af dine arterier blev indsnævret. Når arterien er lukket, vil blodet ikke være i stand til at flyde længere.

Når du har besluttet at gennemgå fedtsugning kirurgi være sikker på at du følger alle de nødvendige pre-op instruktioner. Du bliver nødt til at forberede sig godt i ugerne op til operationen. Følg alle instruktionerne, så din krop er godt steriliseret.

De fleste patienter bliver nødt til at faste i 6 dage før operationen. Du skal også drikke en masse vand. Begynd også at træne inden for de næste 5 uger. Sørg for at du arbejder op en god sved, så hele din krop er løftet og klar til plastikkirurgi til at begynde.

Samlet set skal du følge alle de anbefalede opfølgning instruktioner fra din plastikkirurg, så din krop kan helbrede ordentligt.

Skriv kommentar