Er din chef klar til dig?

Bliver du overvåget på arbejdet af din chef? C Føler du dig konstant overvåget på arbejdet? Er din chef mere vidende om dig, end de burde? Ja, kort sagt.

Er du nogensinde nervøs for din chef? Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville føles, hvis du inviterede en ven til dit hjem? Det er en følelse, du bør opleve.

Selvom din ven kan være fantastisk, ved de mere om dig selv end dig. Mens din chef kan være en stor person, kan du ikke klar over, hvor begavede de er på dette.

Det er fantastisk at føle, at nogen ser op til og kan fortælle dig, at du får det bedste ud af din tid.

Det er spild af tid, energi og kræfter at holde konstant øje med din ven, mens de arbejder. Det ville være mere naturligt, hvis de rent faktisk lyttede til dig.

Dit job er at styre din præstation. Har de ret til flere oplysninger om dig, end du er villig til at dele? Du kunne, men hvorfor ikke? Det er forbløffende, hvad du kan lære om dine chefer fra deres handlinger, end du måske er klar over.

Din chef kan have haft en hektisk dag og vil sandsynligvis tilbringe resten af dagen venter på dig eller forberede et møde, der måske ikke finder sted.

Du kan også forsøge at undgå at løbe sent for at hente dine børn fra skolen. Det er muligt, at de ikke har tid eller tålmodighed til at besvare de spørgsmål, du stiller dem.

Det er ikke nyttigt og kan reflektere dårligt på dig.

Spørg din chef i et par minutter. Hvis du føler, at du har noget at dække, du sandsynligvis gøre. Det er værd at have en ny start.

Afbryde

Opret forbindelse igen efter afbrydelse

Når du har haft et par drinks med din chef eller kollega, er det tid til at tage et kig på dig selv. Dette er blot nogle få forslag, som jeg gerne vil dele med Dem.

Lad os starte med at tale om Udseende.

Det er meget vigtigt.

Den anden er kropssprog.

Ja, kropssprog er vigtigt.

Sidst men ikke mindst, vil vi se på dine psykomotoriske færdigheder, eller hvordan du gør tingene.

Udseende

Det første, folk bemærker, er dit udseende.

Selvom udseende er vigtigt, er det ikke slutningen alle være alle.

Lad os begynde med at se på Udseende.

Det er et personligt valg at gøre en udseende. Du behøver ikke at bære en træningsdragt på en jobsamtale.

Dit hår er det vigtigste at se. Du kan bære dit hår ned eller op. Dit hår vil se uprofessionelt, hvis det er beskidt. Gør en hurtig hår-styling session på din salon eller købe en ny hårtørrer.

Sko skal være behagelige, ikke sporty. Det er meget vigtigt. Hvis dine fødder ikke er lange nok til de formelle dage, så dressy bits af dit outfit bør Lucy antipode.

Tåløse eller åbne tå sko anbefales ikke. Sorte sko er bedst, men du kan vise lidt af dine fødder. Sko, der er mellemfodede, såsom et par blandede sokker, vil se professionelle ud.

Negle er mere personlige præferencer end noget andet. Som ethvert job, mange mennesker har en idé om, hvad deres negle skal se ud, når de ser dem.

Forfriskning midt på dagen

Glem ikke at gøre dit hår hver måned. Du bør holde dit hår klippet i mindst en dag.

Du bør aldrig melde dig syg i weekenden. Hvis svaret er ja, er du sikkert på noget. Lidt internet forskning kan hjælpe dig, hvis ikke.

Du kan skrue op for telefonens lydstyrke. Hvor højt er din højttalerindstilling? Prøver du forskellige indstillinger? Vil du have øremålere?

Chatrum er en fantastisk ressource til tips og tricks til, hvordan du forbedrer dine telefonopkalds lydkvalitet.

Er dit kontor aircondition. Hvis svaret er ja, så skru det op endnu højere.

Brug ikke din mobiltelefon til at finde kunder.

Skriv kommentar