3 Naturmedicin at slippe af med ar fra Solen

Ar forårsaget af solen kan være pinligt. Det er ubestridt, at mange af disse ar er forårsaget af solens ultraviolette stråler. Du skal nu søge efter måder at fjerne solforbrændinger.

Denne artikel vil hjælpe dig med at slippe af med de uinteressante ar. Selvom du måske er overrasket over nogle af disse retsmidler, er det bare et spørgsmål om at finde de rigtige ingredienser og blande dem ordentligt.

1. Citronsaft

Citronsaft kan bruges som en naturlig exfoliator til at fjerne solskoldning ar. Citronsyre er en vigtig ingrediens i citroner. Citronsyre, en alfa-hydroxy syre, er en naturlig måde at afsløre porer og fjerne døde hudceller.

Du kan bruge det ved blot at gnide citronsaft på dit ansigt. Lad det stå i 5 minutter, og vask det derefter af. Gentag processen næste dag, indtil du ser færre ardannelser. Det er ikke en hurtig proces.

2. Aloe Vera

Aloe vera er kendt for sine helbredende egenskaber og evne til at behandle hudskader og forbrændinger. Det kan endda bruges til at reducere rynker og andre tegn på hudskader. På grund af dens fordele til behandling af hudlidelser er den bredt tilgængelig i helsekostbutikker. Det er antiseptisk, antimikrobiel og antioxidant.

Du kan bruge det til at skjule ar og gøre dem mindre synlige for offentligheden. Det virker ikke altid 100% af tiden. Det kan arbejde ved en lavere dosis, ifølge nogle undersøgelser. Fordi det giver større strålingsbeskyttelse, er det mere effektivt, når det anvendes på klinisk bestrålet hud.

3. Olivenolie

Olivenolie bruges ofte til fremstilling af olivenolie ansigtsrens. Det er en god organisk olie, der har antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber. Det kan bruges af sig selv eller blandes med vand for at gøre det mere flydende og lettere at bruge. Du kan blande det med andre rensestoffer for at lave en kraftfuld kombination til at løse hudproblemer.

Hvis du vil bruge olivenolie ansigtsrens, varme nogle olivenolie i en gryde eller gryde. Rør olivenolien i og tilsæt den derefter til en skål. Dernæst tilsættes honning og kokosolie eller jojoba olier til det kogende vand. Denne blanding kan bruges til at bekæmpe acne og andre hudproblemer.

4. Havregryn

Havregryn er en glimrende måde at forhindre tør hud. Havregryn er kendt for sine naturlige eksfolierende kvaliteter. Det er en god mulighed for at hjælpe med at beskytte hudens øverste lag og holde døde hudceller fra at falde af. Bland havregryn og vand sammen for at skabe en pasta. Brug pastaen til at anvende på din hud.

En anden hemmelighed for smuk hud er, hvordan man naturligt får det. Disse kan bruges som ansigtsrensere eller eksfolierende ansigtsmasker for at fjerne hudoprustning.

Du behøver ikke at bruge en masse penge til at opretholde smukke og sunde hud. Du bør undgå at udsætte din hud for solen, da det kan forårsage hudskader og gøre det mere følsomt over for ultraviolette stråler.

En naturlig fugtighedscreme vil hjælpe dig med at opnå strålende og glødende hud. Enhver økologisk honning, der er blevet testet som en naturlig fugtighedscreme kan bruges. Bland det med kokosmælk og havregryn for at lave en fugtgivende creme. Lad blandingen sidde på din hud i 20 minutter, og vask derefter af med varmt vand. Ruder glider glat på din hud for at skabe en glat, strålende overflade.

Du kan også bruge naturlige hudprodukter, der har vist sig at være effektive og har de bedste naturlige ingredienser. Solbeskyttelsesmidler kan beskytte dig mod skadelige solstråler. Beskyt kun din hud, når du går udenfor.

Du bør beskytte din hud mod solens UVA- og UVB-stråler. Disse er de skyldige for “alder pletter”, en hud pigment, der ofte omtales som “alder pletter”.

Skriv kommentar